Adakozás a NAPI HANGZÓ BIBLIA javára

Ha utalni szeretnél vagy készpénzben szeretnél adakozni, kérünk erre a névre és számlaszámra tedd meg:

Oázis 2000 Közhasznú Alapítvány
Számlaszám: 10102244-37338200-01000009
Számlavezető bank: Budapest Bank
Adatok külföldről történő utaláshoz:
SWIFT kód: BUDAHUHB
IBAN bankszámla szám: HU79 1010 2244 3733 8200 0100 0009

A Napi Hangzó Biblia 2013. január 17-én indult és azóta hosszú utat tettünk meg, de egy három hónapos kihagyással folytatni tudtuk, hála Istennek.

Csodálatos dolog volt látni, ahogy egyre többen érdeklődtök Isten Igéje után és ez újabb és újabb bátorítást adott a folytatáshoz.

A Napi Hangzó Biblia költségei az elmúlt közel másfél évben meglehetősen tetemesek voltak, de hála Istennek mindig sikerült előteremteni rá a forrásokat, legyen szó technikai háttérről vagy szakértelemről.

Mostantól ti is partnerek lehettek ebben a munkában: azt az örömhírt szeretném bejelenteni, hogy lehetőségetek van az adakozásra a Napi Hangzó Biblia számára – ez által elősegíthetitek a szolgálat további növekedését és hozzájárulhattok Isten munkájához ebben a formában is.

Ezért, ha úgy érzitek, hogy értéket jelentett számotokra a Napi Hangzó Biblia, kérlek benneteket váljatok partnereinkké és támogassátok rendszeresen ezt a szolgálatot, hogy tovább fejlődhessen és terjessze az evangélium üzenetét a magyar nyelvet beszélő emberek körében.

Jézus missziós parancsa az, hogy tegyünk tanítványokká minden népeket – és ebben a Napi Hangzó Bibliának ma Magyarországon szerep jutott: több ezren hallgatjátok minden áldott nap.

Nem, az adakozás nem kényszer természetesen, mindazonáltal én személyesen hiszem és tapasztalatból tudom, hogy ha anyagiakat vetek, az valamilyen formában megtérül, hiszen az Újszövetségben is alapelv, hogy ha valaki bőven vet, az bőven arat és aki szűken vet, az szűken arat.

Ezért, ha Isten indít benneteket és szeretnétek anyagi formában, pénzzel is kifejezni azt az értéket, amit a Napi Hangzó Biblia jelent számotokra, mostantól minden további nélkül megtehetitek, akár Magyarországról, akár Erdélyből, akár Szlovákiából, akár más országokból hallgatjátok az adást, illetve nézitek a YouTube videókat.

A bankszámlaszámunk az Oázis 2000 Közhasznú Alapítványnál van, a pontos száma: 10102244-37338200-01000009. Az adományokat készpénzben is be tudjátok fizetni közvetlenül a számlára bármelyik Budapest Bank fiókban, illetve természetesen át is tudjátok utalni.

Külföldről is könnyen megtehetőek az utalások, a Budapest Bank SWIFT kódja BUDAHUHB, az IBAN, azaz nemzetközi bankszámlaszámunk pedig a következő: HU79 1010 2244 3733 8200 0100 0009.

Tehát a kedvezményezett, ahová utalhattok, az az Oázis 2000 Közhasznú Alapítvány. A számlaszám a honlapon is fent van, ott is meg tudjátok tekinteni. Rövidesen PayPal-lel és bankkártyával is tudtok majd adakozni.

Előre is köszönjük adományaitokat, amelyek hisszük, hogy valóban Isten munkáját és az evangélium terjedését szolgálják.

Rácz S. Roland