A Napi Hangzó Biblia nem titkolt célja, hogy minél több ember felhagyjon korábbi, Istentől elfordult életétől és teljesen új életet kezdjen. Jézus Krisztus úgy fogalmazott, amikor megkezdte nyilvános szolgálatát, hogy “forduljatok Istenhez, mert elközelített Isten királysága”. Ezzel egy új korszak nyílt meg a világtörténelemben, amely a mai napig tart. Lehetővé vált szó szerint az újjászületés és a tényleges belépés Isten közelségébe Jézus Krisztus személyén keresztül.

Ennek első lépéseként lényeges, hogy az ember felismerje, hogy mielőtt személyesen megismerte Jézus Krisztust, bűnös emberként élt és a bűnei kárhoztatták őt az örök ítéletre. De az Istenhez való odafordulást és a bűnök elhagyását követően Jézus Krisztusban örök életet kap és újjászülethet víztől és Szent Szellemtől. Fontos tehát, hogy miután hallottuk azt a jóhírt, hogy nem kell a lelkiismeretünket terhelő bűnök miatt elkárhoznunk, megbánjuk azokat és befogadjuk Jézus Krisztust a szívünkbe, mint személyes megváltónkat.

Lényeges, hogy ezt ne csak csendesen, magunkban tegyük meg, hanem hangosan valljuk is meg. Ezt elmondhatjuk saját szavainkkal is, de valaki után is imádkozhatjuk a megtérés imáját, amely egy olyan mérföldkő az ember életében mint mikor fizikálisan a világra jött.

Például ha letöltöd és meghallgatod Hóseás próféta szerelmi történetét (amely innen tölthető le: http://www.napihangzobiblia.hu/20130206_hoseas.mp3 ), egyrészt megérted Isten szeretetének a természetét, másrészt el tudod mondani a megtérők imáját, ami a történet után hallható. Bátran töltsd le, hallgasd meg és mondd el az imát!  A lényeg, hogy valóban hittel és hangosan mondd ki! Ha ezt megtetted, óriási lépést tettél Isten felé és kérünk, hogy vedd felünk a kapcsolatot az info@napihangzobiblia.hu e-mail címen.

A Napi Hangzó Biblia családja egy folyamatosan és dinamikusan növekvő közösség és lenne igény helyi csoportok létrehozására, ahol mindazok, akik szeretik Isten Igéjét hallgatni és olvasni, nem csak összegyűlnek, hanem aktívan gyakorolják a hitüket. Ha szeretnétek ilyen csoportokat létrehozni vagy szeretnétek csatlakozni egy csoporthoz, kérünk benneteket jelezzétek facebook-on vagy e-mailben.

Nem utolsó sorban: köszöntünk Jézus Krisztus és Isten családjában a megváltottak között!!! Kívánjuk, hogy az új életedben érett krisztusi tanítvánnyá válj és eljuss a Krisztusban ékeskedő érett kor szintjére!

Hozzászólások

 1. Balogh Márta szerint:

  Köszönöm hogy rátaláltam vagyis valahogy véletlenül ott volt a face. oldalamon ez egy hete történt és én mindennap meg hallgatom,olyan mintha csak nekem szólna.Márta.sziasztok.

 2. Fábián Zsuzsi szerint:

  Sziasztok.

  Én is a facebookon találtam rá a napi hangzó Bibliára, én is “véletlenül”
  Végighallgattam az imént Hoseas történetét, és elmondtam a végén az imát.
  Mindennap nagyon várom az újabb Biblia részleteket, és KÖSZÖNÖM hogy hallgathatom!!!
  Legnagyobb szeretettel felétek ☺ : Zsuzsi.

  1. audbible szerint:

   Kedves Zsuzsi! Ez csodálatos, ez az amiért létezünk. Köszönjük a visszajelzést! NHB

 3. HORVATH ERZSEBET szerint:

  Én is a facebookon találtam rá a napi hangzó Bibliára,
  Végighallgattam az Hoseas történetét, és elmondtam a végén az imát.
  Mindennap nagyon várom az újabb Biblia részleteket, és KÖSZÖNÖM hogy hallgathatom!
  Legnagyobb szeretettel felétek Erzsebet.

 4. Palotai Sándorné szerint:

  Én is a facebokon bukkantam Rátok!! Minden nap nagyon várom,hogy meghallgassalak benneteket.Számomra Ti egy nagy, nagy ajándék vagytok!

 5. Vidáné Hegyi Andrea szerint:

  Sok erőt, áldást kívánok munkátokhoz!Köszönöm nektek azt az oldalt!

 6. Winkler Ibolya szerint:

  En is a fb.-on hallgatom minden nap a Bibliai-felolvasast.Külföldön dolgozom, ezert nem tudok gyülekezetbe jarni./sajnos/.Minden nap imadkozom, “beszelgetek ” Jezussal.A fiam szerint engem Jezus nem ismer, mivel nem törtent meg a bemeritesem.Igaz ez? /Ö mar tul van ezen, hallaserült gyülekezetbe jar./ Probalok minden nap megfelelni Jezus tanitasainak,/ami a mai vilagban nagyon nehez./ Köszönöm,hogy vagytok,munkatokhoz minden jot kivanok./elnezest a tegezesert./ Roland szepen, erthetöen beszel, hangja megnyugtato. / Minden jot kivanok.

  1. audbible szerint:

   Kedves Ibolya!

   Mindenek előtt köszönjük a jókívánságokat, hasonló jókat kívánunk mi is Budapestről! Ami a bemerítést illeti, valóban nagyon lényeges dolog, de attól az ember még ismerheti Jézust természetesen. A János evangéliumban Jézus egy zsidó vallási vezetőnek, Nikodémosznak mondja, hogy ha valaki nem születik újjá víztől és szellemtől, semmiképpen nem megy be a mennyek országába – ezért lényeges a bemerítkezés. A bemerítkezéskor hit által az ember azonosul Jézus kereszthalálával és feltámadásával és újjászületik: valóban történik “valami” ezt sokan érzik is, nagyon komoly átéléseik vannak a frissen keresztelt testvéreknek. Azonban például Kornéliusz százados az Aposotlok Cselekedetei 10. részében még azelőtt megkapja a Szent Szellem keresztséget, hogy vízbe be lett volna merítve – Péter apostol aztuán mondja, hogy mivel Kornéliusz és házanépe is vette Szent Szellemet, utána kereszteljék meg őket vízzel is. Ezekből a példákból is, de leginkább Jézus szavaiből látható, hogy a hitből történő bemerítkezés a krisztusi emberré válás része. Remélem sikerült röviden leírnom a lényeget 🙂 Ja, és a tegezés egyáltalán nem gond, hiszen testvérek vagyunk! Üdv, Rácz S. Roland

 7. Balázs Zoltán szerint:

  Én is, mint az előttem szólók, a f.b.-on találtam rátok. Azért is mondom, hogy rátok, mert az elmúlt napokban ketten olvastátok az Igéket. Egy hölgy volt a segítséged. Bocs, de nekem úgy jobban tetszett. Persze a lényegen nem változtat, hogy kik és hányan olvassák a Bibliát, csak annyi, hogy pl. az ételnél sem mindegy, hogy milyen a tálalás. Lehet, hogy példa rossz, de úgy színesebb volt az előadás.
  Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy hallgathatom, mert a hit hallásból, a hallás pedig Isten igéjéből jön. (ha, jól idéztem). További sok sok ” rátok találót ” kívánok szeretettel : Balázs zoltán.

 8. Zsolt szerint:

  Sziasztok….En is a f.b-on talaltam ratok. Nagyon tetszik ez a szolgaltatas,vagy hogy is nevezzem…..Nagyon orulok hogy van egy ilyen lehetoseg hogy pihenes kozben is hallgathatom Isten beszedet…..Igy sokkal konnyebb es erthetobb a magyarazatoknak koszonhetoen…..Nagyon sok sikert kivanok es Isteni alldast hozza. Zsolti Szlovakiabol… 😀

 9. bertold brecht szerint:

  Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget igy mindennap megtudom hallgatni!
  munkájukhoz Isten áldását kérem! Erőt-egészséget!

  1. audbible szerint:

   Köszönjük a jó kívánságokat és a megosztásokat!

 10. szabo janosne szerint:

  Isten áldása reátok, nagyon sokat épülök, a napi hangzo bibliai meghallgatásokbol, mert igy sokkal többet megtudok az Ige jelentéséböl mindennél többet jelent ez az épülés a számomra, hívö vagyok már több éve, de felemás igába harcolok minddennap, és a tavai évem 8- honapja számomra,,vészhelyzet volt,, a családom miatti problémák nagyon kiélesedttek ugy éreztem, hogy nem bírom elhordozni a gyerekeink nem beszéltek velünk, és nem volt semmi kapcsolatunk, de az Ur ugy éreztem, hogy elöttem járt , segített vigasztalt bölcseséggel látott el, és végül megtört a ,,jég,, a gyerekek elkeztek telefonálni, és most már rendben jött minden Dicsöség az Urnak nagyon hállás vagyok a Mennyei Atyámnak hogy az Ö segítségével megnyertem a csatát az ellenséggel szemben. Ámen, Álelu4

  1. audbible szerint:

   Szia, köszönjük őszinteséged és jó kívánságaid! Örülök, hogy támasz számodra az Ige szolgálatunkon keresztül is! Nem említetted, hogy van-e egy olyan keresztény közösséggel kapcsolatod a közeledben, ahol testvéri szeretettel segíthetnek neked hordozni a terheidet. Írtad, hogy a pillanatnyi probéma megoldódott, ez nagyon jó! Az Úr Jézus Krisztus elhívása, tagokból álló csoportokba, egyházba helyezte be a hívőket. Tudatosan, mert mi emberek egymásra vagyunk utalva, egymás támogatására van szükségünk. Azért, hogy épüljünk, erősödjünk és megálljunk. Ha még nem találtál ilyen közösséget, akkor szívesen segítünk a lakóhelyed közelében keresni egyet.
   Szeretettel üdvözöllek: Bóbis Ildikó

 11. Kesziová Irena szerint:

  Nagyon örülök,hogy rátaláltam a napi hangzó bibliára ha csak tehetem a napom azzal kezdem akinek tudom ajállom az a probléma az idössebek nem tudják használni az új tehnikát de unokáiknak nagyon szivesen adom a tanácsot ,hogy a szülök vagy nagyszülök be kapcsolódjanak az ige halgatásában és merítsék az eröt mert tudjuk nem csak kenyérrel él az ember .Sok sikert kívánva nektek és minnél több aktív halgatót. Irén

  1. audbible szerint:

   Kedves Irena! Örülünk és erőt ad nekünk a továbbiakra, hogy felüdít és épít a Napi Hangzó Biblia szolgálata!
   Keressük a lehetőséget, hogy rádió csatornákkal is felvegyük a kapcsolatot, hogy az idősebbekhez is eljuthasson ez a napi áldás. Isten gazdag áldását kívánom az életetekre! Bóbis Ildikó

 12. Pap Roza szerint:

  Isten aldasat kerem munkatokra,orulok,hogy megtalaltalak benneteket(en is a fb-on),Kolozsvar melol,Tordarol irok nektek es szivbol gratulalok.Minden reggel meghallgatom a soron kovetkezo iget ,nagy figyelemmel az idezetet a Peldabeszedekbol es megprobalok Istennek tetszo eletet elni.Ez eleg nehez es nem mindig sikerul de kerem az Urat hogy bocsassa meg buneimet es fogadjon gyermekeve engem is.Sok szeretettel maradok irantatok es kulon koszonet Rolandnak.

  1. audbible szerint:

   Kedves Roza! Nagyon örülök, hogy belekerültél a Menny vonzásába, annak különösen, hogy a határon túl is hallgatják a szolgálatunkat! Az Atya örökre a fiává fogadott Jézus Krisztusban, ezt senki nem veheti el soha tőlünk akik hozzá menekültünk. Ebből nem lehet kikerülni, ez örök érvényű. Elválasztott minket örök életre. Jézus Krisztus örökre a miénk, és szószólónk, közbenjárónk, ha valamelyikőnket megkörnyékezne bármilyen kísértés vagy bűn. Fordulj hozzá bizalommal és ha még nem csatlakoztál a lakhelyedhez közel, élő hitű, Szent Szellemmel telt közösséghez, akkor ennek keresésében szívesen segítünk! Szeretettel üdvözöllek: Bóbis Ildikó

 13. Huszti Méri szerint:

  Üdvözlök Mindenkit.

  A FB-on találtam rá a NHBra. Azóta minden napom ezzel kezdődik, és van hogy ezzel végződik. Amikor itthon vagyok, és időm engedi, napközben is felmegy a NHB oldalra, és meghallgatok, vagy elolvasok egy-egy részt.

  Meg vagyok keresztelve, de nem gyakoroltam eddig a vallásom. Szeretnék ezen változtatni, de nem találom azt, ahol jelezhetném, hogy segítséget kérek az egyházközösség keresésben.

  Remélem tud valaki segíteni. Köszönöm, és további szép napot mindenkinek.

  1. audbible szerint:

   Kedves Méri! Nagyon jó hallani, hogy ekkora szomjúság van benned az Isten megismerése után! Ha te közeledsz hozzá, Ő is közeledni fog hozzád, ez egészen biztos!
   „Közeledjetek az Istenhez és Ő közeledni fog hozzátok!”Jakab levél 4,8.
   Mivel felekezetek közötti szolgálat vagyunk, gyakran találkozunk többféle közösséggel, ahol a kijelentés és a világosság mértéke szerint változnak az irányzatok .A Biblia egyértelműen kijelenti:
   “Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek. Aki hisz és megkeresztelkedik, üdvözül” Márk 16,16.
   “Ha valaki nem születik víztől és Szellemtől, nem mehet be az Isten országába.
   Ami testtől született, test az; és ami Szellemtől született szellem az” János Ev.3,5-6.
   A Biblia a szívből és hitből való megtérést és megkeresztelkedést hirdeti, hogy Isten valóságosan be tudjon lépni az életedbe. Mi az ilyen Bibliai alapelveket valló, Jézus Krisztust megváltóként elfogadó felekezeteket tudjuk ajánlani, de az Ige napi hallgatása során, ezt már biztosan észere is vetted. Tehát ha megkeresel bennünket, szívesen segítünk ilyen keresztény közösséget találni. Szeretettel üdvözöllek, és áldott napokat kívánok: Bóbis Ildikó

 14. Erzsebeteva Horvath szerint:

  Nagyon szeretem a Hangzó Bibliát!! Így Munka közben is és ha takarítok akkor is hallgathatom!!!!KÖSZÖNÖM hogy létre hoztátok!! Szívesen ajánlom.Erzsebeteva Horvath

 15. Tatai Zoltán szerint:

  Sziasztok . Ma teljesült szívem régi vágya mikor rátaláltam a Hangzó Bibliára.Köszönöm szépen és kívánom életetekre és szolgálatotokra Isten nagyon gazdag áldásait. Zoltán.

 16. Pataki Imre szerint:

  “MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! ”

  Kedves Szerkesztő Csapat!

  A Hóseás történet feldolgozása nem nem fogott meg. Az alábbi Ige jutott eszembe:
  2 Pét. 1.16
  Mert nem mesterkélt meséket követve ismertettük meg veletek a mi Urunk Jézus Krisztus hatalmát és eljövetelét; hanem mint a kik szemlélői voltunk az ő nagyságának.

  Már jó néhány “Megtérő imát” hallottam. Amikor erre való buzdítást hallok, akkor egy belső nyugtalanság miatt nem tudok ennek örülni. Eszembe jutnak szomorú esetek, amikor azt kellett látnom, hogy a gyümölcsök nem igazolták azt a döntést. Az Igében sem találok olyat, hogy “mond utánam ezt az imát”.
  Olyat sem találok, hogy “fogadd be Jézust a szívedbe!”.

  Nem kritizálni vagy bírálni szeretném munkátokat.
  A közelmúltban találtam néhány linket, melyeket végig olvasva rá kellet döbbennem, “fát, szénát, vagy szalmát” (1 Kor. 3:12.) építettem az Alapra.
  Nem is szaporítom tovább a szót. Ide másolom a linkeket és gondolkozzatok el a hogyan tovább felől.

  1 Kor. 15.58
  Azért szerelmes atyámfiai erősen álljatok, mozdíthatatlanul, buzgólkodván az Úrnak dolgában mindenkor, tudván, hogy a ti munkátok nem hiábavaló az Úrban.

  Imádkozom értetek, hogy ez az Ige igaz legyen a a ti életetekre is.

  Szeretettel: Pataki Imre

  A Szentlélek felhatalmazásával
  http://www.youtube.com/watch?v=0yNaNOYItZk

  Hogyan lehet elnyerni az üdvösséget?
  http://www.youtube.com/watch?v=Pskkeo1U4xs

  Krisztusban keresd az örömöd
  http://www.youtube.com/watch?v=RivQ9KzbAv4

  Vallásos hazugság
  http://www.youtube.com/watch?v=hsXiVRaHPKI

  Az igazság Joel Osteenról és társairól
  http://www.youtube.com/watch?v=1_8vDt0LdwM

  Honnan tudod?
  http://www.youtube.com/watch?v=P3NeBe6CxLg

  A megtévesztett lelkek siratása
  http://www.youtube.com/watch?v=COSgqo336bI

  Vágysz Istenre?
  http://www.youtube.com/watch?v=XVr4l4AxVp8

  HÁBORÚ VAN
  http://www.youtube.com/watch?v=KminTrxfiyk

  Háború van
  http://www.youtube.com/watch?v=F05Im2CPFzg

  Vonulj vissza és tölts időt Istennel
  http://www.youtube.com/watch?v=OtaAPxAfMJg

  Jézus Krisztus A Minden
  http://www.youtube.com/watch?v=SH5GkFxIhuA

  Isten haragja
  http://www.youtube.com/watch?v=tln_d9Fs9Ro

  Halj meg önmagadnak és rendeld az életed Krisztus alá!
  http://www.youtube.com/watch?v=a7eGRsahKvY

  Örökkévalóság
  http://www.youtube.com/watch?v=iPybNiAv_Mc

  1. audbible szerint:

   Kedves Imre!

   Paul Washer testvérünk szolgálatának nagyon fontos helye van Krisztus Testében, mert rámutat arra, hogy hajlamosak vagyunk a belső történéseket a külső formák alapján megítélni. Ezért is szükséges újból és újból emlékeztetni magunkat arra, hogy nem az a lényeges, ami kívül történik, hanem az, ami belül történik. Különben mi is csak rituálékat állítunk elő, amik nem használnak az embereknek.

   (Ugyanakkor Paul testvér szolgálatát ugyanígy szét lehetne szedni és a kiegyensúlyozatlanságokra rámutatni, hiszen egy üzenetnek nem feltétlenül az a célja, hogy kiegyensúlyozott legyen, hanem az, hogy a mondanivalóját átadja az embereknek és ehhez bizony sarkítani kell időnként. A kiegyensúlyozottságot úgy érjük el, ha tudjuk, hogy mindenkiben csak rész szerint van az ismeret, de Pál és Apollós is a miénk, Joel és Paul testvértől is tanulhatunk, mert mondanak hasznos és jó dolgokat, de egyedül és kizárólagosan csak Jézushoz ragaszkodhatunk, mert ő a FEJ, a főnök. Hozzá képest kell Pált és Apollóst, Pault és Joelt értelmezni: ami jó, megtartani, ami nem, elhagyni. Kijátszani őket egymás ellen, csak a kiskorúság bizonyítéka.)

   Ugyanakkor ezek a “kritizált” formák nagyon sok embernek segítenek Istenhez találni és a belül már meglévő hitüket kifejezni. Joel Osteen szolgálatát is lehet kritizálni és valóban sok igazságot lehet ezzel kapcsolatban mondani, de az is tagadhatatlan, hogy ezek által a kritizált formák által ugyanakkor sok ember valóságos istenélményt él át. (Te hogyan találkoztál az Úrral? Segített valaki?) Akkor is, ha az is igaz, hogy nem mindenki tér meg, aki elmondja a megtérő imát, sőt abban sem lehetünk teljesen biztosak, hogy mindenki újjászületik, akit bemerítünk. Pál is ismeri a “hebehurgyán kereszténnyé lettek” fogalmát, akik azt sem tudják, hogy mire mondtak igent – és még a test feltámadásában se hisznek (1Kor 15). Vagy ott van Simon mágus esete, aki hitt és megkeresztelkedett, Péter azonban lesújtó dolgokat mondott neki.

   Ugyanakkor nagyon sok olyan ember is van, akinek Isten elkészítette a szívét, de nem tudják, hogyan közeledjenek az Úrhoz. Nekik nagy segítséget jelenthet, ha valaki vezeti őket, formát és kifejezést ad a hitüknek. Ez hasonló a házasságkötési szertartáshoz, ahol a lelkész vagy anyakönyvvezető “vezeti” a szertartást, ami nyilván nem helyettesítheti a házasulandók szerelmét és egymás iránti elkötelezettségét. Azonban a legtöbb dolog így jön létre az életünkben: hiszünk és kimondjuk a szánkkal. A házasságkötés is akkor joghatályos, ha a felek megfelelő “nyilatkozatot” tettek, mégpedig “nyilvánosan” – nem a szívükben. Ez valóban csak egy forma, ami nem segít, ha nem az van a szívben, amit a száj mond. Azonban maga Pál fogalmazza meg a híres alapelvet: szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal valljuk meg (a hitünket), hogy üdvözüljünk (Róma 10,10), és az Úr Nevét (értsd: személyét) segítségül kell hívni (szó szerint: szólítani az Örökkévalót) az üdvösséghez.

   Ebben segít a megtérő ima, amit elmondhat egy megtérni vágyó utánam, mert hiába van hit a szívében: ha nem mondja ki a szájával, nem üdvözül. A hit ugyanis halott cselekedetek nélkül, és a hit első cselekedete általában az, hogy megvalljuk, kimondjuk. Ettől lesz élő és ható.

   Ezzel együtt jogos a kritika, mert túl sok az ígérgetés és a feltételeket nem mondják el hozzá, ezért túl sok a hitegetés és kevés a valódi hit. De ez nem ok arra, hogy a gyereket is kiöntsük a vízzel.

   Ami a konkrét felvetéseidet illeti: Jézust befogadni a János 1,11-12-13-on alapszik: A világ nem fogadta be, a zsidóság nem fogadta be, aki mégis befogadja (mint Isten Fiát) az maga is felhatalmazást nyer arra, hogy Isten Fiává váljon, aki nem testtől és vértől, hanem Istentől született.

   Két ítélet volt Jézus ellen: egy vallási és egy világi (Pilátus), mindkettő kihirdette, hogy ő hazug és káromló. Akkor nem volt mentő tanú. Mi most mentő (és ezzel igaz) tanúk leszünk, amikor kimondjuk, hogy Jézus valóban az volt, akinek mondta magát, az Isten Fia, a Messiás, a Krisztus. Itt a befogadás nyilván nem fizikai befogadást jelent, hanem szellemit, ezt fejezi ki, hogy a “szívembe” fogadom Krisztust. Ő is tett ígéretet arra, hogy a követőiben lakozik.

   Sok szeretettel,
   A NAPI HANGZÓ BIBLIA CSAPATA

 17. Mayer József szerint:

  Szeretnék csatlakozni egy gyülekezethez móron,illetve a közelben,ebben kérnék segítséget.Köszönöm.

  1. audbible szerint:

   Kedves József! Az alábbi gyülekezeteket ajánljuk, ahová érdemes próbából ellátogatni:

   Krisztus Szeretete Egyház Radnóti Miklós Iskola, Szent István tér 9. kedd 17 óra Szolgáló: Tamás Árpád és Dorottya

   Magyar Pünkösdi Egyház

   MPE Bakonycsernyei Gyülekezete 8056 Bakonycsernye Rákóczi u. 130. vasárnap 09:45 – 11:30
   MPE Dudari Gyülekezete 8416 Dudar Telekitó u. 1. vasárnap 9:30 – 12:00
   MPE Zirc – Bérea Gyülekezete 8420 Zirc József Attila u. 1. vasárnap 9:30 – 11:30
   MPE Várpalota – Sálem Gyülekezete 8100 Várpalota Hársfa u. 40. vasárnap 10:00 – 12:30
   MPE Várpalotai Gyülekezete 8100 Várpalota Kossuth Lajos u. 67. vasárnap 10:00 – 11:30
   MPE Székesfehérvári Gyülekezete 8000 Székesfehérvár Tompa Mihály u. 50. vasárnap 16:00 – 18:00
   MPE Tatabányai Gyülekezete 2800 Tatabánya Kossuth L. u. 34. vasárnap 16:00 – 18:00

   Egyébként az alábbi hivatkozáson az összeset megtekintheted: http://www.punkosdi.hu/node/

   Illetve van még a móri Hit Gyülekezete, oda is érdemes ellátogatni.

   Üdv, Rácz S. Roland

 18. Herczeg Erzsébet szerint:

  Kedves Roland! egyből beleszerettem a hangodba,szépen közvetíted a bibliát.Jó hallgatni,megnyugtató.Krisztushoz tartozónak érzem magam,járok templomba.De szeretnék egy olyan kis közösséghez tartozni akik az Úrral járnak,mint a tanítványok.Ehhez szeretnék segítséget kérni.Hódmezővásárhelyen lakom.Minden jót,további sok erőt és sikert! Üdvözlettel: Erzsi

 19. nedit szerint:

  Sziasztok! Érdeklődöm, hogy a régi honlapról az archívum elérhető-e valahol?
  Üdv. Edit